T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SAYIN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

9 VE 10. SINIF VELİ TOPLANTI TARİHİ-SAATİ: 27 NİSAN 2022 ÇARŞAMBA - 16:00

11 VE 12. SINIF VELİ TOPLANTI TARİHİ-SAATİ: 28 NİSAN 2022 PERİEMBE - 16:00

KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

Mrt

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAVLARINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

2022 YKS BAŞVURULARI BAŞLADI.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

DYK'LAR 14 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

Şbt

-Sorumluluk sınavları 07 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayıp 13 Şubat 2022 Pazar günü sona erecektir,

-E-okul uygulamasından derslerinizi ve hangi sınıf düzeyinden olduğunu kontrol ediniz,

-Sınav programı hazırlanıp duyurulmuştur,

-Sorumluluk sınavından en az 50 (Elli) alınması o dersten sorumluluğu kaldırır,

-Linkteki sorumluluk dersi olan öğrenci listesini dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

160 w çift kafalı lazer kesim işleme makinemiz ile okulumuzun döner sermaye işletmesi kapsamında lazer kesim işlemlerimiz başlamışıtr.

Başlıca imatlarımız lazer mdf hediye kutuları, duvar saatleri, ayna ve cam yüzey gravür, ahşap üzerine fotoğraf baskısı, duvar dekoratif panoları, lazer akrilik panel üzerine yazı kesimi, lazer kesim anahtarlıklar, lazer kesim magnetler, masa üstü isimlikler, iç mekan tasarım dekoratif ürünler, kumaş ve deri üzerine işleme ve kesim  olarak devam etmektedir Ürün tasarım ve optimasyon işlemleride okulumuzda yapılmaktadır.

Lazer kesim ile ilgili her türlü sipariş için irtibat : 0274 2271210

Eyl

Okulumuzun 10. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimiz Erasmus+ Meskleki Eğitimde Proje Tabanlı Öğrenme Projesi seçmelerine katılabileceklerdir.

Proje seçmeleri ile ilgili ayrıntılar ilerleyen günlerde web sitemizde paylaşılacaktır.

Binalarda Enerji Verimliliği Projesi  Öğrenci Seçme Sınavı

İnşaat Teknolojisi ve Tesisat İklimlendirme Teknolojisi Alanları 11,12 sınıf öğrencileri için 30.09.2021 Perşembe Saat 09.30 da okulumuzda yüzyüze gerçekleştirilecektir.

Elektrik Elektronik Teknolojisi    11, 12 sınıf öğrencileri için 30.09.2021 perşembe saat 20.00-21.00 arası eba üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Sınav Konu Dağılımı

Genel Kütür Genel Yetenek Soru Sayısı 15
İş Sağlığı ve Güvenliği Soru Sayısı    10
 Alan Yeterlilik Soru Sayısı  25

Sınav 50  sorudan oluşacaktır. süre 60 dakikadır.

Sınavınızda Başarılar Dileriz.

Sınavlara Katılacak Öğrencilerimizin Aşağıdaki Formu 29.09.2021 saat 17.00 kadar doldurması gerekmektedir.

Sınav Başvuru Formu

Eyl

ürkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı)' nın Türkiye' nin yerli teknoloji gelişiminin desteklenmesini amaçlayan "DENEYAP Türkiye" projesi kapsamında 27 ilimizde gerçekleştirmeyi planladığı teknoloji atölyesi çalışmalarında yer alacak öğrencileri seçmek için 4, 5 ve 8. sınıf ile lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik e-sınav düzenleyeceği, söz konusu e-sınavın 11-31 Ekim 2021 tarihleri arasında uygulanacağı ve sınavın son başvuru tarihinin 26 Eylül 2021 olduğu belirtilmiştir.