T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü M. Tuna Şimşek Arslan, Atletizm Tesis Amiri İhsan Alptekin ve Atletizm Antrenör Kenan Özcan hocamız okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzdaki sporcularımız ve spor ile ilgili projelerimizi paylaştık.     Değerli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Kros takımı Okullararası Kütahya il birincisi temsilen 8 Ocak 2022 tarhinde Balıkesir'de düzenlenen bölge yarışmasında grup 3.sü oldu. 18 ilden 168 sporcunun katıldığı 5000 metre Kros yarışmasında büyük bir başarı elde ettik. 25-26 Şubat 2022 de Adana'da yapılacak okullararası Kros Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandık. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz bünyesinde İnşaat Teknolojisi ve Tesisat ve İklimlendirme alanlarında MESEM Programı açılmış olup kayıtlar başlamıştır.

Ara

Okulumuz Derviş Paşa Kurtuluş Ortaokulu tarafından ziyaret edildi. Tüm Alanlarımızı ve yeni kurulan laboratuvarları gezdiler. Öğrenciler tarafından Uygulamalı Kaynak Simülasyonu ile Elektrik Ark Kaynağı yaptılar.   Ziyaretleri için Derviş Paşa Kurtuluş Ortaokulu Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerine Teşekkür ederiz.

Ara

17 Aralık 2021 Cuma günü yapılan Gençler serbest stil güreş müsabakalarında okulumuz 10 C sınıfından Muhammet Yasin SÖYLER 70 kg da il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi, beden eğitimi öğretmenlerimizi ve Antrenörü İbrahim KESER'i tebrik ederiz.

Ekm

Ortağı olduğumuz Mesleki Eğitimde Proje Tabanlı Öğrenme Projesinin toplantısı Yunistanın başkenti Atina'da yapıldı.  Toplantıya okul müdürümüz Hasan Düzgün ve öğretmenlerimizden Ali Bali katıldı.

Proje ile öğrencilerimiz yurt dışında eğitim öğretim ve kültürel faliyetlere katılım sağlayacaklar.

Ekm

22.10.2021 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya değerlendirme sonuçlarında yer alan asil ve yedek öğrencilerin velilerine bilgilendirme  yapıldı.

Binalarda Enerji Verimliliği projesi ile öğrencilirimiz Almanya ve Avusturyada 3 hafta boyunca staj ve kültürel aktivitelere katılacaklar

Ekm

Binalarda Enerji Verimliliği Projesine katılım sağlayacak  asil ve yedek listede yer alan öğrencilerimizin velilerine bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Asil ve yedek listesi için tıklayınız.

Toplantı Tarihi 22.10.2021

Ufuk

ALBAYRAK

3.YEDEK

Detaylı Listelere Alan Duyuru Panolarından Ulaşabilirsiniz .

Ekm

Binalarda Enerji Verimliliği Projesi seçme sınavına mazeretli olarak katılamayan öğrencilerimiz için  11.10.2021 Pazartesi saat 12.30  da mazeret sınavı yapılacaktır.

Öğrencilerin mazeret belgelerini ilgili alan şeflerine ve okul idaresine ulaştırması gerekmektedir.

Sınavlara Katılacak Öğrencilerimizin Aşağıdaki Formu 08.10.2021 saat 17.00 kadar doldurması gerekmektedir.

Sınav Başvuru Formu

Ekm

Binalarda Enerji Verimliliği Erasmus + Projemizin  öğrenci seçimi değerlendirme süreci devam etmektedir.

Değerlendirmeler yazılı sınav, yıl sonu başarı puanı, ödül, etkinliklere katılım (okul içi- okul dışı), yarışmalardaki başarı durumu (il geneli, bölge geneli, ulusal ve uluslararası yarışamalardaki ilk 3 derece), disiplin durumu ve zümre kararları çerçevisinde  sonuçlandırılacaktır.

Yukarıda belirtilen değerlendirme kriterleri belgelere sahip olan öğrencilerimizin belgelerini 7 Ekim 2021 tarihine kadar ilgili alan şefliklerine ulaştırnası gerekmektedir.

Değerlendirme Sonuçları 15 Ekim 2021 Tarihinde web sitemizde açıklanacaktır.

Ekm

Okulumuzun proje ekibi devam eden Avrupa Birliği Projeleri ve Tübitak 4006 Bilim Fuarı üzerine toplantı gerçekleştirdi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında devam eden Binalarda Enerji Verimliliği ve Mesleki Eğitimde Proje Tabanlı Öğrenim projeleri  hakkında  görüşüldü.

Tübitak 4006 Bilim Fuarı  ve  başvuru işlemleri ilerleyen günlerde başlayacak olan Tübitak 4004 -4005  projeleri üzerine  görüşmeler yapıldı.

Eyl

Binalarda Enerji Verimliği projemizin öğrenci seçme sınavı bugün gerçeleştirildi.

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz yurt dışında alanları ile ilgili  3 hafta  staj eğitimi alacaklardır.

Sınav değerlendirme sonuçları önümüzdeki hafta içerisinde web sitemizde paylaşılacaktır.

Eyl

Binalarda Enerji Verimliliği Projesi İçin Öğrenci Seçme Sınavı Yapılacaktır.

Sınava İnşaat Teknolojisi Alanı, Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi Alanı 11, 12 sınıf öğrencileri Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı  11 ve 12 sınıf öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

İnşaat Teknolojisi Alanı ve Tesisat Teknolojisi Alanı için Sınav 30.09.2021 tarihinde saat 09.30 da okulumuzda  yapılacaktır.

Belirtilen tarihte işletmede beceri eğitimi olan öğrencilerimiz yarım gün izinli olacaklardır. İşletmede beceri eğitimi sınav izin evrakı aşağıdaki linkten öğrencilerimiz indirebilirler.

İşletmede beceri eğitimi sınav izin evrakı.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı karantinaya alınan sınıflar olmasından dolayı  Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanındaki öğrencilerimiz sınava eba üzerinden katılacalardır.

Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı 10, 11 ve 12 sınıf öğrencilerimizin sınavı 30.09.2021 Perşembe saat 20.00 ile 21.00 arasında  eba üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Sınavlara Katılacak Öğrencilerimizin Aşağıdaki Formu 29.09.2021 saat 17.00 kadar doldurması gerekmektedir.

Sınav Başvuru Formu

Eyl

Binalarda Enerji Verimliliği ve Mesleki Eğitimde Proje Tabanlı Öğrenim isimli iki projemizin tanıtım toplantısı uzaktan gerçekleştirildi.

Toplantıda projelerin tanıtımı ve sunumu yapıldı.  Öğrencilerin hangi ülkere hareketlilik gerçekleştireceği ve hareketliliklere katılacak öğrencilerin seçimi hakkında  veliler bilgilendirildi.