T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zafertepe Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No31 43020 KÜTAHYA
Vizyon
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumları arasında İlimizde en fazla tercih edilen okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçlarına uygun olarak işgücü piyasasının beklentilerini karşılayan bireyler olarak hayata ve istekli olanları da bir üst öğrenime hazırlamak.
Başarılar
Atletizmde, ferdi olarak Avrupa şampiyonluğu, ferdi ve takım olarak Türkiye 1. likleri, Halterde ferdi ve takım olarak Türkiye 1. likleri, tırmanışta Türkiye 4. lüğü.
Öğretim Şekli :Tam gün (Normal) eğitim
Doğalgaz.
Pansiyonumuz bulunmamaktadır.
Ulaşım
Şehiriçi hat otobüslerinden, 5 ve 26 Nolu güzergah otobüsleri okulumuzun üst caddesinden geçmektedir. Okulumuz, Durağa 50 m. mesafededir.Ayrıca 2-4-6-27 nolu güzergah otobüs durakları 150-200 m. ileridedir.
Öğrenci servisleri mevcuttur. Personel için servis bulunmamaktadır.
Zafertepe mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi no:31 KÜTAHYA
İl merkezine (vazoya) yaklaşık 7 km. uzaklıktadır.
9. sınıf = 111 10. sınıf = 81 11. sınıf = 163 12. sınıf = 113
Sportif Etkinlikler
Atletizm, halter, hentbol, futsal, bisiklet, bilek güreşi, tırmanış ve futbol takımlarmız vardır. Özellikle Atletizm ve Halter dallarında Türkiye ve Uluslar arası derecelerimiz mevcuttur.
Teknofest ve Tubitak 4006 fuarlarına katılımlarımız devam etmektedir.
Proje Çalışmaları
AB Ulusal Ajans hibeleri ile 2017 yılında "İnşaat sektöründe işçi sağlığı ve iş güvenliği" eğitimi için Almanya ve Avusturya´ya staj için öğrenci gönderilmiştir. 2019 yılında kabul edilen Erasmus+ projemiz "Enerji verimliliği için Avrupa deneyimi" ile öğrencilerimiz Avrupa´da staj yapacaklardır. Zafer Kalkınma Ajansına Atölye donanımlarımızın geliştirilmesi için MEGDEP kapsamında proje yazılmış ve yeni laboratuvarlar kurulmuştur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Her yıl Yutdışı hareketlilik ve staj programları için UA Erasmus+ projeleri yazılmakta ve onaya sunulmaktadır.
Diğer Hususlar
LGS puanına % 20 lik dilimden okulumuzu tercih eden öğrencilere karşılıksız burs verilmektedir.